Praktijk

Een kleine praktijk waar wij uw prothese maken van A tot Z

Onze Praktijk

Tandprothetische Praktijk Plasmans is een kleine praktijk waarin wij uw prothese van A tot Z vervaardigen. Wij zijn in staat rekening te houden met uw persoonlijke wensen. Dit resulteert in een beter eindresultaat, omdat de patiënt de prothese ook heeft gezien en gepast.
Zoals u wellicht al weet, heeft u geen verwijzing nodig van een tandarts. U kunt rechtstreeks bij ons terecht. Wij hebben contracten met de meeste verzekeringen zodat de financiële afhandeling rechtstreeks via uw verzekering geregeld wordt.
De protheses worden gemaakt aan de hand van de huidige regelgeving en criteria van zorgverzekeraars. Ook zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen in de gezondheidszorg.

Waarom Praktijk Plasmans?

 • keyboard_arrow_right

  Korte lijnen; u wordt snel geholpen

 • keyboard_arrow_right

  Klantgerichtheid vormt de basis voor een goede samenwerking

 • keyboard_arrow_right

  Professionele service en ondersteuning

 • keyboard_arrow_right

  Behandeling aan huis mogelijk

 • keyboard_arrow_right

  Volledig rolstoeltoegankelijk

 • keyboard_arrow_right

  Behandeling buiten kantoortijden mogelijk (op afspraak)

Face-bow Registratie

Als een van de weinige Tandprothetische Praktijken in Nederland maken wij gebruik van de face-bow registratie. Bij een face-bow registratie wordt er rekening gehouden met de afwijkende verhoudingen en asymmetrieën van iemands gelaat. Een face-bow registratie bootst de werkelijkheid na en heeft dus alleen maar meerwaarde.

Uw Tandprotheticus

Tandprotheticus Hendrik Plasmans is oprichter en eigenaar van Tandprothetische Praktijk Plasmans te Best. Hij is bijna 20 jaar werkzaam in de tandtechniek waarvan ruim 6 jaar als zelfstandig behandelaar. Hendrik is gespecialiseerd in het aanmeten, plaatsen en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses.
Hendrik is in 2006 afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in Utrecht met als specialisatie gebitsprothesen. In 2012 heeft hij de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Met zijn scriptie heeft hij de ONT Jan Molenwijk prijs gewonnen. Na jarenlange ervaring in Mondzorgpraktijken en Tandprothetische praktijken heeft hij in 2018 de stap genomen om een eigen Tandprothetische Praktijk in Best te beginnen.
Door zijn positieve uitstraling en benadering voelen cliënten zich bij Hendrik al snel op hun gemak. Hij heeft een luisterend oor en vindt het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in zijn praktijk.
Hendrik is in 1984 geboren in Celle, Duitsland. Op zijn 13e jaar is hij naar Nederland verhuisd. Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Best.
Tandprotheticus

Heeft u toch een klacht?

Het kan, ondanks alle goede zorgen, voorkomen dat u helaas niet tevreden bent of een klacht heeft. Hoewel ik er naar streef dat u als patiënt ooit gebruik hoeft te maken van het fonds, kan het natuurlijk altijd een keer voorkomen dat we er samen niet uitkomen. Daarom is Tandprothetische Praktijk Plasmans ook aangesloten bij de Organisatie Nederlandse Tandprothetici. Want niet alleen de behandelingen en nazorg behoren van goede kwaliteit te zijn, maar ook de garantie staat hoog in het vaandel! Als u helaas van mening bent dat Tandprothetische Praktijk Plasmans aantoonbaar in gebreke is gebleven, kunt u een klacht indienen bij de klachtencommissie van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici. Zij bemiddelen voor u in de richting van een mogelijke oplossing.
Het adres van de ONT is: Organisatie Nederlandse Tandprothetici (ONT), Postbus 12, 3740 AA Baarn, per email: info@ont.nl